Escalop a la Zingara

de mihaelar63 in Vita, 16 Apr 2010 | 10466 vizualizari

 

in primul rand m-a incitat denumirea , dupa o scurta documentare am ales sa prepar doar ,, a la '' nerespectand suta la suta reteta originala .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg  pulpa vitel 
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 100 ml ulei
  • 300 gr ciuperci champignon brune
  • 300 gr cotlet afumat [ de casa ]
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia
  • 2 linguri  pasta rosii
  • patrunjel verde

     

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop a la Zingara:

Carnea se spala , se feliaza si se bate cu bat-snitelul , se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina alba si se prajeste in uleiul incins[ intorcandu-se pe ambele parti ]pana se rumeneste usor .se scoate pe o farfurie alaturata .

In uleiul incins se pune  si se prajesc usor  2-3 minute cotletul taiat julien , ceapa tocata marunt si ciupercile feliate [ toate pregatite in prealabil ]

Se pune boiaua , pasta de rosii , usturoiul curatat si taiat feliute + o cana de apa .

Se aduga carnea de vitel si se fierbe cam 10-15 minute [ mai puneti apa daca e nevoie ]

 Am servit cu garnitura de orez simplu si salata verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop a la Zingara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

silvi0ara 1

16.04.2010, 11:27

Minunat arata.

mihaelar63 1

16.04.2010, 13:11

va multumesc

Bunica 1

24.04.2010, 21:51

Prezentarea e frumoasa, dar preparatul e super bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coada de vitel cu naut